Precizna poljoprivreda - rešenje za savremenu poljoprivredu

Optimizujte proizvodnju na vašim gazdinstvima uz My Data Plant - mape primene

Šta je My Data Plant?

My Data Plant je alat Precizne poljoprivrede koji pruža podršku u poljoprivrednoj proizvodnju baziranu na trenutnim i istorijskim satelitskim snimcima. Možete se registrovati putem našeg My Data Plant portal-a, možete da ucrtate ili da uvezete (upload) Vaše parcele kako biste ste nakon toga u par klikova napravili mape biomase, mape varijabilne setve i mape varijabilne primene đubriva za svaku ucrtanu parcelu.

U toku pravljenja mapa, Vaše iskustvo i znanje može se kombinovati sa satelitskim snimcim uz pomoć funkcija za "laku izmenu". To znači da ćete dobiti mape koje su savršeno prilagođene vašoj zemlji i potreba. 

Pripremljene mape se lako mogu preneti u terminal traktora putem USB-a.

Sa mapama biomase, možete lako nadgledati posejane kulture od kuće ili kancelarije. To znači da ćete biti upućeni u situaciju, i pre nego što Vi ili Vaš agronom zakorači u njivu.

Trenutno oko zemlje kruže dva satelita sa nazivom Senitnel 2 ESA (Evropske svemirske agencije).

Oni prave multispektralne snimke zemljine povrsine. Svaki satelit preleće i snima svaku tačku na Zemlji jednom u deset dana i rezultat toga je da na svakih 5 dana, možemo analizirati vitalnost posejanih useva, i praviti strategiju delovanja na terenu.

Prednost My Data Plant:

  • Možete koristiti My Data Plant bez obzira na veličinu gazdinstva, posedovanja terminala u traktoru i tehničku opremljenost. 

  • My Data Plant je nezavisno rešenje  Kleffmann Digital RS GmbH. Ne pokušavamo da prodamo đubrivo ili proizvode za zaštitu bilja.

  • Naša korisnička usluga sastoji se od ličnih poseta Vama i takođe telefonskim kontaktima. Stručnjaci iz poljoprivrede i IT će brinuti o tome da My Data Plant potpuno funkcioniše na Vašoj farmi.

 

 

My Data Plant vam pruža podršku u toku cele godine:

Biomass_Icon-Green
od setve do žetve sa
Seed-Map_Icon-Green
u planiranju i pripremi setve i setvi sa
Fertilization-Map_Icon-Green
u planiranju i pripremi đubrenja i đubrenju sa