Soluția agricolă de precizie pentru o agricultură modernă

Optimizați-vă parcelele cu hărțile aplicației My Data Plant

Ce este My Data Plant?

My Data Plant este un instrument de agricultură de precizie care te ajută în gestionarea parcelelor dumneavoastră bazat pe date actuale și istorice preluate din satelit. Poți să te înregistrezi pe portalul My Data Plant portal, desenezi sau încarci geometria parcelelor tale pentru a creea hărți de biomasă, hărți de fertilizare, hărți de însămânțare doar cu câteva clickuri. Când creați hărți, cunoștințele dvs. despre propriile zone pot fi combinate cu datele din satelit prin intermediul funcțiilor noastre de editare ușoară, ceea ce înseamnă că veți genera hărți de aplicare care sunt perfect adaptate la parcelele și nevoile dvs. Hărțile de Aplicare pot fi transferate cu ușurință pe un terminal folosind un stick USB.

Cu hărțile de biomasă, puteți, de asemenea, să vă monitorizați cu ușurință culturile dvs de acasă, ceea ce înseamnă că știți ce se întâmplă înainte ca dumneavoastră sau chiar agronomul dvs chiar să se deplaseze pe teren.

În prezent, există doi sateliți Sentinel 2 ai ESA (Agenția Spațială Europeană), Sentinel 2A și Sentinel 2B, care realizează imagini multispectrale ale Pământului. Fiecare satelit analizează fiecare punct de pe Pământ o dată la zece zile. Ca urmare, la fiecare cinci zile apare o nouă înregistrare a parcelei.

 

Avantajele My Data Plant:

  • Puteți utiliza My Data Plant indiferent de dimensiunea fermei, capacitatea terminalelor sau echipamentele tehnice pe care le dețineți.

  • My Data Plant este o soluție independentă a Kleffmann Digital RS GmbH, nu încercăm să vă vindem îngrășăminte sau utilaje.

  • Serviciul nostru pentru clienți furnizat prin telefon sau vizite personale, este format din  ingineri cu experiență și se asigură că hărțile de aplicare funcționează la ferma ta.

 

 

My Data Plant te sprijină pe tot parcursul anului:

Biomass_Icon-Green
de la însămânțare la recoltare cu
Seed-Map_Icon-Green
în gestionarea însămânțării cu
Fertilization-Map_Icon-Green
în gestionarea îngrășămintelor cu