Precíziós gazdálkodási megoldások a modern mezőgazdaságért

Optimalizálja gazdálkodását a My Data Plant kezelési térképeivel

Mi a My Data Plant?

A My Data Plant egy olyan precíziós gazdálkodási eszköz, amely a gazdálkodás irányítását múltbeli és aktuális műholdas adatok által segíti. A My Data Plant honlapon lehet regisztrálni, ahol megrajzolhatja vagy feltöltheti birtokának adatait, majd ezt követően pár kattintással egyedi biomassza, vetési vagy trágyázási térképet állíthat elő. A térképek előállításakor a szerkesztő funkciók használatával az Ön helyismerete könnyen egyesíthető a műhold adataival, amelynek eredményeként az adott tábla szükségleteire szabott kezelési térképek születnek. A kezelési térképek egy pendrive-on keresztül egyszerűen áttehetők egy terminálra.

A biomassza térképeken keresztül könnyen figyelemmel kísérheti a növényzetet íróasztala mellől, így már azelőtt képben lesz az aktuális állapotokkal, mielőtt Ön vagy munkatársa a helyszínen tájékozódott volna.

Jelenleg az ESA (European Space Agency) két Sentinel 2 műholdja van az űrben, a Sentinel 2A és a Sentinel 2B, amelyek multispektrális képeket készítenek a Földről. Mindkét műhold 10 naponként elemzi a Föld összes pontját, így végeredményként a táblákról 5-naponként készül új felvétel.

 

A My Data Plant előnyei:

  • A My Data Plant a gazdaság méretétől, a terminál és a technikai felszeretség képességétől függetlenül használható.

  • A My Data Plant a Kleffmann Digital RS GmbH független megoldás, nem próbálunk meg Önnek sem műtrágyát, sem növényvédőszert eladni.

  • Tapasztalt agrárszakemberekből álló ügyfélszolgálatunk telefonon keresztül vagy személyes találkozók során biztosítja a térképek használhatóságát a gazdaságokban.

     

 

 

A My Data Plant egész évben támogatást nyújt:

Biomass_Icon-Green
vetéstől aratásig
Seed-Map_Icon-Green
a vetőmagokkal kapcsolatos teendők terén
Fertilization-Map_Icon-Green
a trágyázással kapcsolatos teendők terén